8 saat önce Güney Kıbrıs

Interpol ve Europol desteğiyle yapılan araştırmada toplu mesajların Rusya’daki bir adresten gönderildiği anlaşıldı

8 saat önce Güney Kıbrıs

Güney Kıbrıs liman ve havalimanlarına gelen valizlerin içerisinde milyonlarca euro taşındığı belirtildi.

8 saat önce Kültür-Sanat

Cumhurbaşkanı Tatar Müzeler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı

8 saat önce Kültür-Sanat

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın oyunu “Grönholm Metodu”, Devlet Tiyatroları, Konya 16. Bin Nefes Bir Ses Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali kapsamında Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi’nde seyirciyle buluşuyor.

8 saat önce 3.Sayfa

Girne-Değirmenlik ana yolunda dün 17.00 sıralarında, Gemikonağı’nda ise bugün sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi.

8 saat önce Gündem

Başbakan Ünal Üstel, Alsancak Lapta yolunda devam eden çift şerit yol yapım çalışmalarını inceledi.

8 saat önce 3.Sayfa

Alsancak’taki bir restoranda dün saat 23.30 sıralarında hesap nedeniyle çıkan tartışmada bir kişi yaralandı, bir kişi ise tutuklandı.

8 saat önce Gündem

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, KKTC'de de tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak, Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 105’inci yılında yarın, başkent Lefkoşa başta olmak üzere ilçelerde törenler düzenlenecek.

8 saat önce 3.Sayfa

Ercan-İskele ana yolunda 8 Mayıs’ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki Mücahit Demirel yaşam mücadelesini kaybetti.

8 saat önce Gündem

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasının 105. yılı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.